Min terapiform

Samtaleterapi - samtalen tager udgangspunkt i det du kommer med. Den kan kombineres med drømmearbejde, fantasirejser, tegning og kropterapi. For både unge og voksne.
Terapi for børn - legeterapi og sandleg. Når ordene mangler kan børn have lettere ved at udtrykke sig gennem tegning, maling, leg med dukkehus, riddere eller hånddukker og leg i sandkassen med figurer og legetøj. Terapien er barnets rum, hvor det kan udtrykke sig på dets egne betingelser. De voksne bestemmer rammerne, men barnet skaber terapiens indhold i samarbejde med terapeuten.
Sorgarbejde - for børn og unge. Her kan sandlegen også bruges. Desuden arbejdes der med tegning, fortælling, besøg på kirkegård, evt. besøg i barnets institution eller skoleklasse. Når der kan etableres en lille gruppe, får barnet eller den unge mulighed for at dele de svære følelser med andre i samme situation.
Sandlegsterapi - arbejdet foregår i enten en tør eller en våd sandkasse (70x70 cm). I lokalet findes mange forskellige figurer - drager, engle, dinosaurer, kryb, blomster, frøer, vilde dyr, tamme dyr, sommerfugle, huse, biler, sten, fjer m.v. Du vælger de figurer, der ”taler” til dig, og dem bruger du i opbygningen af din sandkasse. Sandleg giver mulighed for at bearbejde ordløse og sammensatte vanskeligheder. Sandleg er styret fra et ubevidst psykisk niveau. Gennem sandlegen vil dine ubevidste kreative kræfter og styrkesider komme til udtryk i en opbyggende proces. Sandlegsterapi er for alle aldersgrupper.